Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
Урядова "гаряча лінія": 1545
Підготовчі курси
Вступ до коледжу на навчання
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
Про коледж
Відокремлений структурний підрозділ
"КИЇВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Національного університету харчових технологій"
01042, м. Київ, вул. Дмитра Дорошенка, 57, htpp://krg.org.ua, e-mail: krgnuht@ukr.net Директор коледжу - к.т.н. Леус Руслан Миколайович
На сьогодні ВСП "Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій" - це державний заклад фахової передвищої освіти, який являє собою багаторівневу систему профорієнтації, підготовки і перепідготовки кадрів для харчової промисловості, ресторанного господарства, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої країни.
За роки існування коледжу накопичений значний педагогічний досвід, створені багаті традиції, міцна матеріальна база, але головне - особлива атмосфера, у якій трудиться колектив однодумців, працівників, які знають свою справу і уболівають за неї душею.
Якість навчальних послуг, які надає коледж, перевіряється державними установами, на основі чого видається Ліцензія на право надання освітніх послуг і Сертифікати про державну акредитацію закладу освіти. Це дозволяє видавати випускникам дипломи державного зразка, які дають право на ведення професійної діяльності.
Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі:
Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)
Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильних машин та установок)
Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від обраної освітньої спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за двома формами навчання: денна та заочна.
По закінченню коледжу випускник має право отримати вищу освіту за відповідним напрямом підготовки у скорочені терміни у Національному університеті харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.