Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-31-51, 529-73-41
  • Телефон оперативного штабу Міністерства освіти і науки України з питань вступу до вищих навчальних закладів: 481-32-15
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі модшого спеціалста
  • Slide 3

    Спеціальність: 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    Спеціальність: 5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    Спеціальність: 5.14010102 «Ресторанне обслуговування»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    Спеціальність: 5.03050901 «Бухгалтерський облік»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    Спеціальність: 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Про коледж

    КОЛЕДЖ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
    Національного університету харчових технологій

    01601, м. Київ, вул. Чигоріна, 57, htpp://krg.org.ua, e-mail: krgnuht@ukr.net
    Директор коледжу - к.т.н. Леус Руслан Миколайович

     

    На сьогодні Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій - це державний вищий навчальний заклад І-го рівня акредитації, який являє собою багаторівневу систему профорієнтації, підготовки і перепідготовки кадрів для харчової промисловості, ресторанного господарства, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої країни.


    За роки існування коледжу накопичений значний педагогічний досвід, створені багаті традиції, міцна матеріальна база, але головне - особлива атмосфера, у якій трудиться колектив однодумців, працівників, які знають свою справу і уболівають за неї душею.


    Якість навчальних послуг, які надає коледж, перевіряється державними установами, на основі чого видється Ліцензія на право надання освітніх послуг і Сертифікати про державну акредитацію навчального закладу. Це дозволяє видавати випускникам дипломи державного зразка, які дають право на ведення професійної діяльності.


    Перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі:     

          • Харчові технології
          • Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
          • Готельно-ресторанна справа
          • Енергетичне машинобудування

     

    Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від обраної спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за двома формами навчання: денна та заочна.


    По закінченню коледжу випускник має право отримати вищу освіту за відповідним напрямом підготовки у скорочені терміни у Національному університеті харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.



    Template not found: snow1.tpl