Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Про коледж

    Відокремлений структурний підрозділ
    "КИЇВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
    Національного університету харчових технологій"

    01042, м. Київ, вул. Дмитра Дорошенка, 57, htpp://krg.org.ua, e-mail: krgnuht@ukr.net
    Директор коледжу - к.т.н. Леус Руслан Миколайович

     

    На сьогодні ВСП "Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій" - це державний заклад фахової передвищої освіти, який являє собою багаторівневу систему профорієнтації, підготовки і перепідготовки кадрів для харчової промисловості, ресторанного господарства, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої країни.


    За роки існування коледжу накопичений значний педагогічний досвід, створені багаті традиції, міцна матеріальна база, але головне - особлива атмосфера, у якій трудиться колектив однодумців, працівників, які знають свою справу і уболівають за неї душею.


    Якість навчальних послуг, які надає коледж, перевіряється державними установами, на основі чого видається Ліцензія на право надання освітніх послуг і Сертифікати про державну акредитацію закладу освіти. Це дозволяє видавати випускникам дипломи державного зразка, які дають право на ведення професійної діяльності.


    Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі:     

          • Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
          • Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
          • Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)
          • Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильних машин та установок)

     

    Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від обраної освітньої спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за двома формами навчання: денна та заочна.


    По закінченню коледжу випускник має право отримати вищу освіту за відповідним напрямом підготовки у скорочені терміни у Національному університеті харчових технологій, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.



    Template not found: snow1.tpl