Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Розклад занять

    Розклад занять на І семестр 2024-2025 н.р.


    Розклад занять для груп ХТХ
    181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ  
    (ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ)
    Розклад занять для груп ЕМ
    142 ЕНЕРГЕТИЧНЕ МАШИНОБУДУВАННЯ
     

    Розклад занять для груп ГРС 
    241 ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
     
     
    Розклад занять для груп ХТ
    181ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ (ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ)
     
    ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПАР

    Пара

    Час проведення пари

    1

    8.30-9.50

    Перерва 10хв.

    2

    10.00-11.20

    Перерва 30 хв.

    3

    11.50-13.10

    Перерва 10 хв.

    4

    13.20-14.40

    Перерва 10 хв.

    5

    14.50-16.10

    Перерва 10 хв.

    6

    16.20-17.40

    Перерва 10 хв.

    7

    17.50-19.10



    Template not found: snow1.tpl