Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Розклад занять

    УВАГА! Канікули продовжено до 24.01.21. 

    Розклад занять на ІІ семестр 2020-2021 н.р.


    Розклад занять для груп ХТХ
    ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ  
    (ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ)

     
    Розклад занять для груп ЕМ
    ЕНЕРГЕТИЧНЕ МАШИНОБУДУВАННЯ
     

    Розклад занять для груп ГРС 
    ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
     
     
    Розклад занять для груп ХТ
    ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ (ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ)
     
    ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПАР

    Пара

    Час проведення пари

    1

    8.30-9.50

    Перерва 10хв.

    2

    10.00-11.20

    Перерва 30 хв.

    3

    11.50-13.10

    Перерва 10 хв.

    4

    13.20-14.40

    Перерва 10 хв.

    5

    14.50-16.10

    Перерва 10 хв.

    6

    16.20-17.40

    Перерва 10 хв.

    7

    17.50-19.10



     

    Н

    УВАГА! З 19.10.2020 по 01.11.2020 коледж на дистанційному навчанні!

    Н

    УВАГА! Проводиться набір на підготовчі курси. Початок занять з листопада місяця 2020 року. Довідки за тел. (050) 3571482, (044) 5298955.

    Мапа

    Template not found: snow1.tpl