Структура коледжу
Коледж має такі відділення:
технологічне — готує фахових молодших бакалаврів за спеціальністю «Харчові технології (Виробництво харчової продукції)»;
економіко-технічне — готує фахових молодших бакалаврів за спеціальностями «Харчові технології (Виробництво хліба, макаронних виробів і
харчоконцентратів)», «Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресориних машин та установок)»; «Готельно-ресторанна справа».
заочне —
готує фахових молодших бакалаврів за спеціальністю «Харчові технології».
|
Адміністрація:
к.т.н, Леус Руслан Миколайович -
директор коледжу
Телефон/Факс: 529-31-51

к.п.н., доцент, Лобур Микола Сергійович -
заступник директора з навчальної роботи
Телефон: 529-73-42
Федорова Катерина Григорівна -
заступник директора з навчально-виробничої роботи
Телефон: 529-85-72
Поліщук Ірина Ігорівна -
заступник директора з виховної роботи
Телефон: 529-73-41
Жарко Ірина Валеріївна -
завідувач технологічного відділення
Телефон: 529-41-10
Белінська Галина Петрівна -
завідувач економіко-технічного відділення
Телефон: 529-73-41