Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Адміністрація та відділення

    Структура коледжу

    Коледж має такі відділення:

    технологічне — готує молодших спеціалістів за спеціальністю «Харчові технології»;
    економіко-технічне — готує молодших спеціалістів за спеціальностями «Харчові технології (Виробництво хліба, макаронних виробів і харчоконцентратів)», «Облік і оподаткування», «Енергетичне машинобудування»;
    обслуговування — готує молодших спеціалістів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»;
    заочне — готує молодших спеціалістів за спеціальностями «Харчові технології».



     
    Адміністрація:

    leus 

     к.т.н, Леус Руслан Миколайович -

      директор коледжу

     

      Телефон/Факс: 529-31-51


      
     


     

     


     


    lobr

     

     

     к.п.н., доцент, Лобур Микола Сергійович -

      заступник директора з навчальної роботи

      Телефон: 529-73-42


     

     

     

     

     

     

     


    федр

     

     

     Федорова Катерина Григорівна -

     

     заступник директора з навчально-виробничої роботи

     Телефон: 529-85-72


     

     

     

     

     

     


    пол

     

     

     Поліщук Ірина Ігорівна -

      заступник директора з виховної роботи

      Телефон: 529-73-41


     

     

     

     

     

     


    жар

     

     Жарко Ірина Валеріївна -

      завідувач технологічного відділення

      Телефон: 529-41-10


     

     

     

     

     

     

     

     

     


    бел

     

     

     Белінська Галина Петрівна -

      завідувач економіко-технічного відділення

      Телефон: 529-73-41

     

     

     

     

     

     

     

     
    Template not found: snow1.tpl