Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Історія коледжу


    Відокремлений структурний підрозділ "Київський фаховий коледж ресторанного господарства

    Національного університету харчових технологій"




    1

    Коледж ресторанного господарства НУХТ створений у 2003 році на базі Київського технікуму громадського харчування, який розпочав свою діяльність у 1964 році на основі технологічного і механічного відділень технікуму радянської торгівлі.


    Протягом чотирьох десятиліть у коледжі здобули освіту понад 25 тисяч спеціалістів для підприємств ресторанного господарства різних типів та форм власності, їдалень закладів освіти, охорони здоров’я. На сьогодні у коледжі навчається близько тисячі студентів денної та заочної форм навчання. На курсах підготовки та підвищення кваліфікації кадрів, які працюють при коледжі, навчається багато працівників підприємств торгівлі та ресторанного господарства.

     

     

     

     

    2У всіх сферах життєдіяльності людини є місце фахівцям з дипломами Коледжу ресторанного господарства НУХТ, про що красномовно свідчать щорічні зустрічі випускників.

    Про високий рівень підготовки спеціалістів свідчать найкращі традиції, збережені педагогічним колективом. На сьогодні коледж має навчальний корпус, в якому розміщено 30 добре обладнаних кабінетів

    Паралельно із глибоким вивченням теоретичних дисциплін велика увага педагогів приділяється практичному навчанню студентів. Виробнича практика проводиться на кращих підприємствах харчування, а саме, в закладах харчування Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, у провідних ресторанах, хлібозаводах, макаронній фабриці м. Києва.  Колектив викладачів і майстрів виробничого навчання спрямовує свої зусилля на високу якість.

     

     

    3

    Навчаючись у нашому навчальному закладі, студенти беруть участь в різноманітних конкурсах професійного спрямування, чемпіонатах України з кулінарного мистецтва, на яких коледж неодноразово виборював призові місця і отримував срібні та бронзові нагороди.


    Спортивні команди коледжу беруть участь у всіх змаганнях на першість Печерського району та м. Києва.
    Template not found: snow1.tpl