Історія коледжу
Відокремлений структурний підрозділ "Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій"
Коледж ресторанного господарства НУХТ створений у 2003 році на базі Київського технікуму громадського харчування, який розпочав свою діяльність у 1964 році на основі технологічного і механічного відділень технікуму радянської торгівлі. Протягом чотирьох десятиліть у коледжі здобули освіту понад 25 тисяч спеціалістів для підприємств ресторанного господарства різних типів та форм власності, їдалень закладів освіти, охорони здоров’я. На сьогодні у коледжі навчається близько тисячі студентів денної та заочної форм навчання. На курсах підготовки та підвищення кваліфікації кадрів, які працюють при коледжі, навчається багато працівників підприємств торгівлі та ресторанного господарства.
У всіх сферах життєдіяльності людини є місце фахівцям з дипломами Коледжу ресторанного господарства НУХТ, про що красномовно свідчать щорічні зустрічі випускників. Про високий рівень підготовки спеціалістів свідчать найкращі традиції, збережені педагогічним колективом. На сьогодні коледж має навчальний корпус, в якому розміщено 30 добре обладнаних кабінетів Паралельно із глибоким вивченням теоретичних дисциплін велика увага педагогів приділяється практичному навчанню студентів. Виробнича практика проводиться на кращих підприємствах харчування, а саме, в закладах харчування Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, у провідних ресторанах, хлібозаводах, макаронній фабриці м. Києва. Колектив викладачів і майстрів виробничого навчання спрямовує свої зусилля на високу якість.
Навчаючись у нашому навчальному закладі, студенти беруть участь в різноманітних конкурсах професійного спрямування, чемпіонатах України з кулінарного мистецтва, на яких коледж неодноразово виборював призові місця і отримував срібні та бронзові нагороди. Спортивні команди коледжу беруть участь у всіх змаганнях на першість Печерського району та м. Києва. |