Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Освітньо-професійні програми спеціальностей та положення

     
    ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ


    "Монтаж і обслуговування холодильно компрессорних машин та установок"
    За спеціальністю: 142 "Енергетичне машинобудування"
    Галузі знань: 14 Енергетична інженерія
    Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з енергетичного 
    машинобудування  2022 2023 2024
    Робочі програми:
    "Виробництво харчової продукції"
    За спеціальністю: 181 "Харчові технології"
    Галузі знань: 18 Виробництво та технології
    Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій
                                          2022 2023 2024
     Робочі програми:
    "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів"
    За спеціальністю: 181 "Харчові технології"
    Галузі знань: 18 Виробництво та технології
    Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій  
                                           2022 2023 2024
    Робочі програми:
    "Готельно-ресторанна справа" 
    За спеціалністю: 241 "Готельно-ресторанна справа"
    Галузі знань: 24 Сфера обслуговування 
    Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з готельно-ресторанної 
    справи
                                         2022 2023 2024
    Робочі програми:
     
    ПОЛОЖЕННЯ

    Template not found: snow1.tpl