Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації
Щодо вступу в коледж на навчання
Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)
Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)
Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)
Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)
Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
Правила прийому
Правила прийому
до Коледжу ресторанного господарства НУХТ у 2021 році:Дивитись
Інформаційна таблиця 1Перелік освітньо-професійних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання
Інформаційна таблиця 2 Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули базову загальну середню освіту
Інформаційна таблиця 3 Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули повну загальну середню освіту
Інформаційна таблиця 4 Перелік вступних випробувань та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника