Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
Урядова "гаряча лінія": 1545
Підготовчі курси
Вступ до коледжу на навчання
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
Правила прийому
Правила прийому
до Відокремленого структурного підрозділу "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" у 2024 році:Дивитись
Інформаційна таблиця 1Перелік освітньо-професійних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання
Інформаційна таблиця 2 Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули базову середню освіту