181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування)
Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
Правила прийому
Правила прийому
до Відокремленого структурного підрозділу "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" у 2023 році:Дивитись
Інформаційна таблиця 1Перелік освітньо-професійних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання
Інформаційна таблиця 2 Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули базову середню освіту
До уваги вступників! Триває прийом на навчання на підготовчих курсах (математика, українська мова) у режимі онлайн на платформі ZOOM. Довідки за телефоном (050)3571482.