Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9429218,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 8

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Контакти


    Контакти

     
    Адреса коледжу: 01042, м. Київ, вул. Дмитра Дорошенка, 57
     (станція метро "Печерська", "Звіринецька")
     
    Телефони:
     
     Для довідок Бухгалтерія   Методкабінет Віділення 
     529-31-51   529-85-22   529-89-55 заочне   економіко-технічне    технологічне
    (097)9887359 (097)4944676   (050)3571482  529-35-09 (066)4604392 529-73-41 (067)8984547  529-41-10  (096)9403495
          e-mail: krgnuht@ukr.net 
     
       
     Інтерактивна мапа:
     

    Youtube канал Твіттер КРГ E-mail Фотогалерея НУХТ МОН