Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame
    ОГОЛОШЕННЯ

      На базі повної загальної середньої освіти абітурієнти вступають на вакантні місця 2-го курсу при наявності вільних місць.
    Спеціальність:
    241 Готельно-ресторанна справа - 3 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво хліба) - 22 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) - 10 місць;
    071 Облік і оподаткування - 21 місце;
    142 Енергетичне машинобудування - 23 місця.

     
       
      На базі ОКР кваліфікованого робітника абітурієнти вступають на вакантні місця 2-го курсу при наявності вільних місць.
    Спеціальність:
    241 Готельно-ресторанна справа - 3 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво хліба) - 10 місць;
    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) - 11 місць;
    071 Облік і оподаткування - 20 місць;
    142 Енергетичне машинобудування - 5 місць.

    Протягом 2016-2017 н.р. засновник гастромайстерні «Confiture», переможець шоу «МастерШеф-5», експерт проектів «Все буде добре» і «Все буде смачно» на телеканалі СТБ, Євген Клопотенко вибрав п'ятнадцять учнів, студентів нашого Коледжу і протягом семи місяців знайомив їх з базовими техніками приготування продуктів, основними принципами смакових поєднань, методами обробки продуктів, а також іншим секретам кулінарного мистецтва.

     

    Під час 50 годин теорії та 50 годин практики Євген пильно слідкував за своїми учнями.

    Детальніше тут.

    До уваги слухачів короткострокових підготовчих курсів!
    І заняття відбудеться 19 червня 2017 р. (пн.) о 09.30 у каб. 328Розклад
    31 травня 2017 року у коледжі відбулася олімпіада з інформатики серед студентів І-го курсу. Під час олімпіади студенти мали можливість проявити себе як професійні користувачі офісних програм MS Word та MS Excel.
    За призові місця боролися 23 студенти з 8 груп. Усі показали достойний рівень підготовки. 
     
    Дякуємо за участь усім учасникам олімпіади
    та вітаємо переможців:

     
    І місце Бондаренко Олександра (група ГРС-2);
     
    ІІ місце - Москальчук Олександр (група ХТ-3);
    ІІ місце - Мілюканова Вікторія (група ГРС-2);
     
    ІІІ місце - Дич Денис (група ХТ-3);
    ІІІ місце - Кравець Вячеслав (група ЕМ-1);
    ІІІ місце - Зінич Владислав (група ХТ-3).
     
    БАЖАЄМО НОВИХ ПЕРЕМОГ!

    25 травня 2017 року на базі Київського коледжу інформаційних систем і технологій ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана» проведено олімпіаду з біології серед студентів І курсу ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.

    В олімпіаді взяли участь 36 студентів з 18 коледжів і технікумів м. Києва.
    Вітаємо призерів олімпіади, студентів групи ХТ-1 спеціальності "Харчові технології" Мартиненка Івана та Жукевич Анну, які посіли почесне ІІІ місце. Також вітаємо з достойним виступом своїх вихованців викладача Йосипчук Наталію Леонідівну.
     
    Вітаємо призерів та бажаємо нових перемог!
    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl