Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Збори нового прийому на основі 9 класів та 11 класів відбудуться 30.08.2019 року

    в актовій залі коледжу.

    на 10.00 годину

    Спеціальність 181 Харчові технології 

    (Виробництво харчової продукції)

    на 12.00 годину

    Спеціальності: 

    - 181 Харчові технології (Виробництво хліба,

    кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів),

    241 Готельно-ресторанна справа

    - 142 Енергетичне машинобудування


    Детальніше
    Автор: KRG
    • 60

    Поселення у гуртожиток  № 7 по вул. Петрицького, 12 (м.Святошино) відбудеться 

    28.08.2019 року  з 10.00 години.

    Документи для поселення:

    • паспорт

    • картка платника податків

    • 3 фото 3х4


    Вартість за гуртожиток 5200 грн за рік (мати при собі).

    В крайньому випадку сплачувати можна тільки половину.


    Детальніше
    Автор: KRG
    • 0

    Окрім того, з метою профорієнтаційної роботи на фестиваль було запрошено учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

    86 відсотків випускників навчальних закладів працевлаштовуються за фахом.

    Тож, це гарний високий показник, який свідчить про те, що навчальні заклади такого типу розуміють потреби ринку праці і мають змогу відповідним чином швидко переорієнтовуватися.

     

    Цікаві розробки були представлені студентами нашого коледжу. 

     

     А саме, студенти першого курсу групи ХТ-11 Ярина Тетяна та Тотцев Дмитро під керівництвом викладача Технології виробництва кулінарної продукції Салати Л.М. виконали декоративні роботи з овочів та цукрової мастики для кондитерського виробництва.


    Ярина Тетяна та Тотцев Дмитро завоювали Золоті медалі фестивалю.

    Студентка першого курсу групи ХТ-11 Ярина Тетяна з тортом «Лісова галявина»


    Студент першого курсу групи ХТ-11 Тотцев Дмитро з роботою «І такі бувають квіти»

    23-24 травня
    за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 

    в Національному університеті харчових технологій
    м.Київ відбувся ІІ-й етап 
    Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності
    «Харчові технології»,
    «Виробництво харчової продукції»
    серед студентів закладів освіти, 
    що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».
    22 травня 2019 року в актовій залі коледжу відбудуться збори органу громадського самоврядуванняКоледжу ресторанного господарства Національного університету харчових технологій з обговорення та надання пропозицій Педагогічній раді щодо кандидата на посаду директора коледжу.
    Час проведення зборів - 14.00.
     
    Наявність документа, що посвідчує особу, обов’язкова.
     
    У зборах беруть участь:
    - кожен штатний педагогічний працівник коледжу;
    - представники з числа інших штатних працівників, які не є педагогічними працівниками коледжу та обрані таємним голосуванням;
    - виборні представники з числа студентів, які обрані студентами таємним голосуванням.
     
    Кандидати на посаду директора:
    - кандидат технічних наук Леус Руслан Миколайович.

     Організаційний комітет

     


    З Днем працівників харчової промисловості!

    Шановні викладачі, співробітники, студенти!

    Від щирого серця вітаємо із професійним святом - Днем працівників харчової промисловості.

     

    Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності безпосередньо залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняної харчової галузі стала справді конкурентоспроможною й успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

     

    Переконані, що ви й надалі докладатимете всіх зусиль для нарощування виробництва, оновлення асортименту та поліпшення якості продуктів відповідно до світових стандартів.

     

    Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, достатку та нових трудових звершень на благо України.


    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl