Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ! 
    Від щирого серця вітаємо вас з початком нового навчального року та з Днем знань!

    Цей день сповнений хвилювань, але водночас є чудовим і світлим святом для всіх, хто живе за особливим навчальним календарем. Ми з вами стоїмо на порозі цікавих відкриттів, нових звершень та перемог!


    Шановні першокурсникипопереду цікаве студентське життя, незабутні роки, які залишаться у вашій пам’яті назавжди. Бажаємо вам стати гідними членами нашої міцної та дружньої родини. Ваше завдання – бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, з гордістю нести звання студента Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

    Усім студентам бажаємо йти за покликанням серця, любити свою професію, вдосконалювати свої знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя! Країні потрібні такі молоді, перспективні люди! Ви – наша гордість!

    Шановні викладачі!Дякуємо вам за вашу невичерпну енергію, ентузіазм, натхнення, самовіддану працю і високий професіоналізм!

    Бажаємо усім приємних посмішок, гармонії, тепла й нових неймовірних звершень!

    Нехай новий 2018-2019 навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей, відкриттів та перемог на благо нашого Коледжу!


    16-17 травня 2018 року Коледж ресторанного господарства разом з кафедрою готельно-ресторанної справи Національного університету харчових технологій вперше провів ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

    Учасників змагання привітала заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, кандидат технічних наук, доцент Бондар Наталія Петрівна та заступник директора з навчальної роботи КРГ НУХТ кандидат педагогічних наук, доцент Лобур Микола Сергійович.

    За перемогу в олімпіаді зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» змагались 17 студентів з 9 закладів вищої освіти України. Призерами олімпіади стали:

    І місце – Заяць Ольга Ярославівна

    (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ);

    ІІ місце – Вознюк Кароліна Петрівна

    (Коледж ресторанного господарства НУХТ);

    ІІІ місце Ковтун Ольга Анатоліївна

    (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ).

       Також були присуджені наступні номінації:

    «За нестандартне мислення» - Тенетник Тетяна Вікторівна (Коледж ресторанного господарства НУХТ);

    «За високий рівень знань ресторанного сервісу» - Поліщук Наталія Федорівна (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ);

    «За творчий підхід у вирішенні завдань» - Панасюк Марія Анатоліївна (Волинський коледж НУХТ);

    «За креативні ідеї» - Басанець Юлія Ігорівна (Харківський кооперативний торгово-економічний коледж);

    «За інноваційний підхід у створенні бенкетного меню та алгоритму проведення бенкету» - Калюжна Галина Русланівна (Волинський коледж НУХТ).

    Коледж ресторанного господарства НУХТ вітає переможців та учасників олімпіади!
    Дата: 7-05-2018, 17:02 | ---
          26 квітня2018 р. наші колеги, Поліщук І.І. - методист коледжу, голова студентської профспілкової організації та Немировська Н.С. - викладач коледжу, взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції  "Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі". Конференція відбулася на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму, де взяли участь науковці, профспілкові лідери, викладачі та студенти ЗВО України. Учасниками конференції стали представники 17 закладів вищої освіти І – ІІ рівнів акредитації.

    15 березня 2018 року на базі Інституту комп'ютерно-інформаційних технологій МАУП  відбулася міська олімпіада з інформатики і комп'ютерної техніки серед студентів ІІ-ІV курсів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.

    У олімпіаді взяли участь 28 студентів із 16 коледжів і технікумів м. Києва. Олімпіадні завдання були практичного спрямування із використанням офісних програм: MS Word, MS Excel, MS Access. 
    Вітаємо призерку олімпіади, студентку ІІ курсу групи ГРС-2 спеціальності "Готельно-ресторанна справа" Бондаренко Олександру, яка посіла почесне ІІІ місце. Також вітаємо з достойним виступом своєї вихованиці викладача Вращук Ірину Володимирівну.
    Вітаємо та бажаємо нових звершень!

    15 березня 2018 року у Київському палаці дітей та юнацтва відбулася міська олімпіада з суспільно-гуманітарних дисциплін за тематикою "Історія профспілкового руху" серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.
    Студентки групи ГРС-1 Коваль Софія і Карпенко Юлія (керівник групи - Задорожня Г.І.) посіли ІІІ місце серед 12-ти студентів ВНЗ і були відзначені грамотами за високий інтелектуальний рівень.
    Профком ППО КРГ НУХТ вітає призерів олімпіади!
      

     13 березня 2018 року у коледжі відбулася олімпіада з інформатики серед студентів ІІ-ІІІ-х курсів. За результатами олімпіади були визначені кращі знавці офісних програм MS WordMS Excel та MS Accesss.
    За призові місця боролися 12 студентів з 6 груп. Усі показали достойний рівень підготовки. 
     
    Вітаємо переможців олімпіади: 
    І місце Бондаренко Олександра (група ГРС-2); 
    ІІ місце — Іванова Єлизавета (група ОО-1); 
    ІІІ місце — Дич Денис (група ХТ-3).
     
    Дякуємо за участь усім учасникам олімпіади:
    Волощенко Павло (ХТ-2)

    Зінич Владислав (ХТ-3)

    Кравець Вячеслав (ЕМ-1)

    Бондаревський Олексій (ХТ-2)

    Москальчук Олександр (ХТ-3)

    Базиволяк Віталій (ХТ-4)

    Ларіонов Руслан (ХТ-4)

    Губиш Тетяна (ОО-1)

    Вишняк Максим (ХТ-4)

    БАЖАЄМО НОВИХ ПЕРЕМОГ!!!


    28 лютого 2018 року на базі Київського коледжу зв'язку проведено міську олімпіаду з української мови серед студентів І курсу ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.
    Учасниками цього мовного турніру стали 19 студентів, які посіли І місце у своїх навчальних закладах.
    Вітаємо призерку олімпіади, студентку групи ХТ-2 спеціальності "Харчові технології" Дувалку Марину, яка посіла почесне ІІІ місце. Також вітаємо з достойним виступом своєї вихованиці викладача Цвикор Ірину Петрівну.
     
    Вітаємо та бажаємо нових перемог!

    Протягом 2016-2017 н.р. засновник гастромайстерні «Confiture», переможець шоу «МастерШеф-5», експерт проектів «Все буде добре» і «Все буде смачно» на телеканалі СТБ, Євген Клопотенко вибрав п'ятнадцять учнів, студентів нашого Коледжу і протягом семи місяців знайомив їх з базовими техніками приготування продуктів, основними принципами смакових поєднань, методами обробки продуктів, а також іншим секретам кулінарного мистецтва.

     

    Під час 50 годин теорії та 50 годин практики Євген пильно слідкував за своїми учнями.

    Детальніше тут.

    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl