Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Вступні випробування 2024

    Усі консультаціЇ та  співбесіди відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
    Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні. 
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
     
    Консультація до співбесіди  (10:00) 
    Час проведення: 9:50- реєстрація, 10:00 - початок консультації (згідно розкладу вашої групи)
    Ідентифікатор конференції ZOOM: 737 9536 5132. Пароль: 123, або перейдіть за покликанням: тисни тут

     
    Відеозапис консультації від 13.07.24:
     

    Співбесіда (9:00)
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
    Час проведення: 8:45 - реєстрація, 9:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 796 0522 3266. Пароль: 111, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/79605223266?pwd=PBMfDA-1zhQvVjsuOkGTqDBs6yl4mb.1

    Співбесіда (11:00)
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
    Час проведення: 10:50 - реєстрація, 11:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 788 1654 5072. Пароль: 222, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/78816545072?pwd=9welfSJqDV5Inpz3_922ImHXfgltBy.1

    Співбесіда (14:00)
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
    Час проведення: 13:50 - реєстрація, 14:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 762 9928 9597. Пароль: 333, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/76299289597?pwd=QjhOGEOifAOTgGsf7Gban2arzTCm8v.1

    Співбесіда (16:00)
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
    Час проведення: 15:50 - реєстрація, 16:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl