Рослинні жири та олії для здорового харчуванняДата: 21-03-2025, 09:54 | Інформація
14 та 20 березня здобувачі освіти ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" мали змогу прослухати гостьову лекцію на тему: «Рослинні олії і жири для здорового харчування»![]() Лекції проводили:доцент, кандидат технічних наук Бахмач Володимир Олександрович та доцентт, кандидат технічних наук Радзієвська Ірина Геронтіївна
У
заході приймали участь здобувачі освіти спеціальності 181 "Харчові
технології"
![]() ![]() Щиро вдячні викладачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів за цікаву нову інформацію, стосовно різних видів олії, які виготовляються та використовуються в Україні ![]() |