Корисні солодощі: міф чи реальністьДата: 14-03-2025, 10:44 | Інформація
14 березня відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: «Корисні солодощі: міф чи реальність». Лектор – кандидат технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій – Юлія Вікторівна Камбулова. Здобувачам освіти розказали про новітні тренди розвитку кондитерської промисловості, на яку вікову категорію розрахована продукція, класифікація кондитерських виробів. Лекторка висвітлила всю користь і шкідливий вплив всіх сировинних інгредієнтів, які використовуються для виробництва кондитерських виробів. Також розказала про нову сировину, яка може замінити традиційну, щоб зменшити шкідливий вплив продукції на організм людини і тим самим зменшити ризик виникнення різноманітних захворювань. Щиро вдячні викладачці і організаторам заходу за цікаву і корисну лекцію. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |