Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Корисні солодощі: міф чи реальність


    14 березня відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: «Корисні солодощі: міф чи реальність». Лектор – кандидат технічних наук, професор кафедри  технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій – Юлія Вікторівна Камбулова.

    Здобувачам освіти розказали про новітні тренди розвитку кондитерської промисловості, на яку вікову категорію розрахована продукція, класифікація кондитерських виробів.

    Лекторка висвітлила всю користь і шкідливий вплив всіх сировинних інгредієнтів, які використовуються для виробництва кондитерських виробів. Також розказала про нову сировину, яка може замінити традиційну, щоб зменшити шкідливий вплив продукції на організм людини і тим самим зменшити ризик виникнення різноманітних захворювань.

    Щиро вдячні викладачці і організаторам заходу за цікаву і корисну лекцію.



    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl