Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
Урядова "гаряча лінія": 1545
Підготовчі курси
Вступ до коледжу на навчання
181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
18 березня 2025 року був підписаний договір про співпрацюміж в.о. директора ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» Русланом Леусомта головою Ради Директорів фахової передвищої освіти України, директором Київського фахового коледжу електронних приладів Анатолієм Похресником. Договір передбачає співпрацю в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом, стажування i підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та ïx практичного застосування на виробництві.