Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

     
     27 березня 2025 р. о 15:00 запрошуємо на День відкритих дверей
    випускників та випускниць закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, батьків та всіх, кому цікаво.
    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM.
    - Ви познайомитеся з освітніми програмами нашого закладу!
    - Ви дізнаєтеся про особливості вступу у 2025 році!
    - Ви можете поставити питання, які вас турбують, щодо вступу та отримати на них відповіді!

    Чекаємо на Вас!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111
     

    11 березня відбулась дружня зустріч в.о.директора ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» Руслана Леуса з директоркою Київського фахового коледжу прикладних наук Ганною Щуцькою з метою підписання договору про співпрацю в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом, стажування i підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та ïx практичного застосування на виробництві.

     




               Вітаємо здобувачів  освіти спеціальності 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)  коледжу, які успішно склали  державний кваліфікаційний іспит і завершили навчання  в коледжі 31 січня 2025р.

    22-28 січня 2025 року здобувачі освіти успішно пройшли фінальний етап з отримання фахової передвищої освіти -склали державний кваліфікаційний іспит на здобуття освітнього ступеня "Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій"

    Голова державної кваліфікаційної комісії на технологічному відділенні денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології», доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко у заключному виступі привітала здобувачів груп ХТ-18 і ХТ-19 і з важливою подією у їх житті та професійному становленні. Викладачка зазначила, що позитивні результати іспиту наочно демонструють високий рівень синергії, що склалась між викладачами і співробітниками коледжу з одного боку, та здобувачами з іншого. Приємно, що старше покоління віддано передає власні знання та досвід молодій генерації українських фахівців, котрі демонструють глибокий рівень зацікавленості та ентузіазму в опануванні обраною професією.

     Сучасні виклики, ризики та зовнішні загрози стали додатковими чинниками для удосконалення в коледжі навчального процесу, впровадження інноваційних методів навчання, у тому числі на дистанційній платформі.


    Саме особисті та професійні якості фахівців є найважливішою складовою їх конкурентоспроможності на вітчизняному та міжнародному ринку праці. Тож, головчиня ДЕК закликала випускників коледжу до постійного вдосконалення майстерності, поглиблення теоретичних знань і практичних навичок. Зважаючи на те, що коледж є структурним підрозділом НУХТ із відповідною інтеграцією освітніх програм, цілком логічним вибором для його випускників є продовження навчання в університеті на спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійній програмі «Технології харчування».

    Важливою перевагою такого рішення є можливість отримати вищу освіту у скорочені терміни. Випускники коледжу знають, що освітні програми НУХТ відповідають сучасним вітчизняним та іноземним стандартам й містять значний міжнародний контекст, у тому числі щодо опанування іноземних мов. Університет постійно взаємодіє з випускниками та стейкхолдерами, що забезпечує практичну вагомість навчальних дисциплін, ефективність проведення практик і дає додаткові можливості для працевлаштування.

     



    29 січня 2025 р. відбулася ІІ студентська науково-практична онлайн-конференція, присвячена 400-й річниці від часу народження Марусі Чурай, у якій взяли участь педагогічні працівники та здобувачі й здобувачки закладів фахової передвищої освіти міста Києва.
    За підсумками проведення конференції оголошено подяки учасницям нашого коледжу:
    -Гребеняк Дані Володимирівні, викладачці історії та громадянської освіти, спеціалісту вищої категорії, викладачу-методисту;
    - БОЙКО Тетяні, здобувачці освіти 2 курсу групи ХТ – 24 (тема доповіді: «Дмитро Мирон-Орлик (1911-1941)»);
    -НАУЛКО Аріні, здобувачці освіти 1 курсу групи ГРС – 16 (тема доповіді: «Феномен самореалізації: слава, егоїзм, нарцисизм, стагнація»).
    Вітаємо учасниць та бажаємо подальших звершень!
      
    2 листопада 2024 р. об 11:00 запрошуємо на День відкритих дверей
    випускників та випускниць закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, батьків та всіх, кому цікаво.
    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM.
    - Ви познайомитеся із спеціальностями нашого закладу!
    - Ви дізнаєтеся про особливості вступу у 2025 році!
    - Ви можете поставити питання, які вас турбують, щодо вступу та отримати на них відповіді!

    Чекаємо на Вас!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111

    У суботу, 30 березня 2024 р., відбулася онлайн-зустріч з нашими абітурієнтами в День відкритих дверей.  На цей захід також прийшли майбутні вступники разом зі своїми батьками, родичами, аби оглянути матеріально-технічну базу закладу, поспілкуватися та задати питання щодо умов вступу до нашого коледжу, зануритися та відчути атмосферу студентського життя. Зустріч-знайомство відбулася в дуже теплій, дружній атмосфері. Дякуємо всім гостям нашого заходу! До нових зустрічей!
    14 березня 2024 року відбулася олімпіада з інформатики та комп’ютерних технологій серед студентів ЗФПО м. Києва. Наш коледж також узяв участь у цій олімпіаді.
    Вітаємо з призовим ІІІ-м місцем студентку І-го курсу групи ХТХ-8 Чубату Єву і викладачку математики та інформатики Березюк Галину Сергіївну.
    Бажаємо нових звершень та перемог!
    6-7-го березня 2024 р. в коледжі георозвідувальних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася Спартакіада з волейболу  "Під золотими куполами Печерська"  в якій взяли участь команди нашого коледжу.
     Вітаємо збірну команду дівчат коледжу з  почесним III місцем серед команд дівчат закладів фахової передвищої освіти м. Києва!!!



    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl