Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Рейтинговий список вступників

     УВАГА!


    Поселення у гуртожиток студентів 1-го курсу - 29 серпня 2017 року о 10.00 відбудеться по вулиці Петрицького, 12 у гуртожитку №7 .
    При собі мати:
    • речі;
    • 4 фотокартки 3*4;
    • свідоцтво про народження або паспорт (оригінал та копію);
    • ідентифікаційний код (оригінал та копію).
     
     
    Рейтинговий список (9 клас) 
    (рекомендовані на бюджет)
    абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти 
    (денна форма навчання):
     
    Бухгалтерський облік Перегляд

    Енергетичне машинобудування Перегляд

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Перегляд

    Харчові технології (Виробництво хліба) Перегляд

    Готельно-ресторання справа  Перегляд
     
     
     
     
     

    Рейтинговий список (9 клас)
    абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти 
    (денна форма навчання):
     
    Бухгалтерський облік Перегляд

    Енергетичне машинобудування Перегляд

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Перегляд

    Харчові технології (Виробництво хліба) Перегляд

    Готельно-ресторання справа  Перегляд
     
     


    Рейтинговий список (11 клас)

    абітурієнтів, на основі повної загальної середньої освіти за контрактом

    (денна форма навчання)

     

    Бухгалтерський облік Перегляд

     

    Енергетичне машинобудування Перегляд 

     

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Перегляд

     

    Харчові технології (Виробництво хліба) Перегляд

     

    Готельно-ресторання справа Перегляд

     


     

    Рейтинговий список (заочне)


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (заочна форма навчання)


    Перегляд

     
     

    Рейтинговий список 


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (денна форма навчання)

     

    Перегляд 




     
    Template not found: snow1.tpl