Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Рейтинговий список вступників

     УВАГА!


    Поселення в гуртожиток студентів 1-го курсу - 30 серпня 2017 року о 10.00 в ауд. 101.
    При собі мати:
    • речі;
    • 4 фотокартки 3*4;
    • свідоцтво про народження або паспорт (оригінал та копію);
    • ідентифікаційний код (оригінал та копію).
     
     
    Рейтинговий список (9 клас) 
    (рекомендовані на бюджет)
    абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти 
    (денна форма навчання):
     
    Бухгалтерський облік Перегляд

    Енергетичне машинобудування Перегляд

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Перегляд

    Харчові технології (Виробництво хліба) Перегляд

    Готельно-ресторання справа  Перегляд
     
     
     
     
     

    Рейтинговий список (9 клас)
    абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти 
    (денна форма навчання):
     
    Бухгалтерський облік Перегляд

    Енергетичне машинобудування Перегляд

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Перегляд

    Харчові технології (Виробництво хліба) Перегляд

    Готельно-ресторання справа  Перегляд
     
     


    Рейтинговий список (11 клас)

    абітурієнтів, рекомендованих до зарахування, на основі повної загальної середньої освіти за контрактом

    (денна форма навчання)


    Перегляд 


    Рейтинговий список (заочне)


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (заочна форма навчання)


    Перегляд

     
     

    Рейтинговий список 


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (денна форма навчання)

     

    Перегляд 




     
    Template not found: snow1.tpl