Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Вступ2024!

    Шановні вступники на базі повної загальної середньої освіти та на базі кваліфікованого робітника! Вітаємо Вас з рекомендацією зарахування до нашого коледжу!

    Рекомендовані до  зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб на основі повної загальної середньої освіти:
    Рекомендовані до  зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб на базі кваліфікованого робітника:
    Рекомендовані до  зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб на базі кваліфікованого робітника (заочна форма навчання):
     
    Рекомендовані до  зарахування за кошти державного бюджету на базі кваліфікованого робітника (заочна форма навчання):



     В особистому кабінеті вже відображається рекомендація до зарахування Ви можете підтверджувати вибір місця навчання
    Які подальші дії?
    1. Підтвердити вибір мсця навчання в особистому кабінеті, наклавши КЕП, або приїхати до коледжу 
    2. Оформити договір на надання освітніх послуг та надати ксерокопії необхідних документів (копія ІД карти, копія витягу про місце реєстрації, копія свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти(копія диплому кваліфікованого робітника), копія військо-облікового документу, 2 фото 3*4)  (Якщо підтверджуєте вибір місця навчання КЕП, то можна надіслати копії документів на  електронну пошту krgnuht@ukr.net)
    3. Дочекатися наказ на зарахування до коледжу 
    Вітаємо - Ви здобувач освіти Відокремленого структурного підрозділу "Київського фахового коледжу ресторанного господарства Національного університету харчових технологій!!!

      
    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl