Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-31-51, 529-73-41
  • Телефон оперативного штабу Міністерства освіти і науки України з питань вступу до вищих навчальних закладів: 481-32-15
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі модшого спеціалста
  • Slide 3

    Спеціальність: 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    Спеціальність: 5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    Спеціальність: 5.14010102 «Ресторанне обслуговування»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    Спеціальність: 5.03050901 «Бухгалтерський облік»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    Спеціальність: 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Розклад вступних випробувань

    Усі консультації відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
    Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні.
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
     
    Консультація_Математика

    Час проведення: згідно розкладу вашої групи

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 865 395 6475
    Пароль: 14072020
    або перейдіть за посиланням:

    https://us04web.zoom.us/j/8653956475?pwd=YWE3WlJhNTBad3diWEZ6Rm9NOTl2dz09
     
    Консультація_Українська мова
    Час проведення: згідно розкладу вашої групи
    Ідентифікатор конференції ZOOM: 239 513 6931
    Пароль: 14072020

    або перейдіть за посиланням:

     

    Процедура допуску до вступного випробування передбачає проходження термометрії й ідентифікації учасників.

    Абітурієнт обов’язково має одягнути захисну маску так, щоб були покриті рот і ніс, інакше абітурієнт буде НЕДОПУЩЕНИЙ до приміщення, де буде відбуватися вступне випробування.

    Абітурієнт буде недопущений до вступного випробування, якщо має підвищену температуру тіла (37,2 ºС) або інші ознаки респіраторного захворювання.

    При вході до приміщення, де має відбуватися вступне випробування абітурієнт має пройти процедуру ідентифікації: абітурієнт має продемонструвати документ, що посвідчує особу та приспустити маску, для того щоб працівник приймальної комісії міг пересвідчитися, що саме абітурієнт заходить в приміщення для проходження вступного випробування.

    Після процедури ідентифікації абітурієнт зобов’язаний одягнути захисну маску.

    Радимо взяти з собою засоби індивідуального захисту (1-2 захисні маски, дезінфектор для рук). Ви можете покласти їх за свій робочий стіл і скористатися в разі потреби. Пам’ятайте, що змінювати захисну маску рекомендовано  один раз на три години, а також якщо вона забруднилася чи стала вологою. Використану маску необхідно згорнути вдвоє і покласти на край робочого столу. Після завершення роботи над вступним випробовуванням заберіть використані маски й викиньте їх у спеціально відведене місце.


    Template not found: snow1.tpl